Waarom een coach via Vakrijscholen?

Vakrijscholen werkt intensief samen met zelfstandige rijcoaches, met hoge slagingspercentages, bij jou uit de buurt. Rijcoaches die willen samenwerken met Vakrijscholen moeten voldoen aan strenge eisen zodat jij de best mogelijke kwaliteit krijgt!

Waar onze coaches aan voldoen

Veel positieve recenties

Les toegepast op jouw leerstijl

Alles-in-1 Leerling app met agenda

Alle vereiste papieren op orde

Een greep uit onze coaches
Wij werken met kleine rijscholen omdat deze een betere kwaliteit bieden dan grote rijscholen met meerdere instructeurs. Als kleine rijschool is de urgentie om hoge kwaliteit te bieden groter omdat er niet meegelift kan worden op iemand anders succes of naamsbekendheid. Maak kennis met de rijcoaches bij jou in de buurt.
Jeffrey

Voordat Jeffrey zich aansloot bij Vakrijscholen is hij instructeur geweest bij ANWB rijopleidingen. Jeffrey kent met meer dan 6 jaar ervaring inmiddels alle kneepjes van het vak. Hij houdt er van om gestructureerd les te geven om zo snel en efficiënt naar jouw rijbewijs te werken zonder de humor in de auto te vergeten.

Neem een kijkje op de website van JeffreyWouter

Wouter is geboren en getogen in Voorschoten. Sinds 2011 is hij werkzaam als instructeur. Voordat hij instructeur werd studeerde hij aan de PABO. Zijn ervaring in het onderwijs stelt hem in staat om de manier van lesgeven perfect af te stemmen op iedere leerstijl. Na het behalen van zijn opleiding heeft hij ervaring opgedaan bij M&L rijscholen. Hierna is hij zijn eigen rijschool begonnen.

Neem een kijkje op de website van Wouter

Recensies