Ontdek de voordelen van Vakrijscholen?

Vakrijscholen biedt je de persoonlijke benadering van een kleine rijschool met de voordelen van een grote rijschool. Zo gebruiken bijvoorbeeld al onze rijcoaches slimme software zodat je altijd en overal je voortgang kunt checken. Lees verder om alle voordelen van Vakrijscholen te ontdekken.

De voordelen van Vakrijscholen

Altijd vooraf een duidelijke planning

Les aangepast op jouw leerstijl

Alles in één leerling app

Hulp met behalen van Theoriecertificaat

Altijd een duidelijke lesplanning

Iedereen wilt graag weten waar die aan toe is. Om een goed beeld te krijgen van je rijopleiding krijg je direct na de proefles een duidelijke lesplanning en een verwachte datum waarin je examen kunt doen.Nadat we belangrijke zaken zoals de theorie-examen, gezondheidsverklaring en eventuele vakanties hebben meegenomen kunnen we, op basis van de te verwachte rijlessen, vervolgens de definitieve planning maken. Mocht de lesgang anders lopen dan verwacht zullen we dat vroegtijdig communiceren zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wel zo eerlijk!

Rijles aangepast op jou leerstijl

Rijles is leuk!
Leren doet iedereen op z’n eigen manier. Zo leert de één goed door het te doen en een ander door middel van goede uitleg. Bij Vakrijscholen zorgen wij ervoor dat je les krijgt op de manier die jij prettig vind. Wij zijn namelijk van mening dat wanneer je rijles leuk vind, je sneller leert.
Ontdek je leerstijl
Om er voor te zorgen dat je op de juiste manier les krijgt hebben wij de leerstijl test. Wanneer je deze invult kunnen wij zien wat jouw leerstijl is en ontvang je een rapport met daarin de uitkomsten. Op basis van de uitkomsten gaan wij op zoek naar een rijcoach die lesgeeft op de manier die voor je beste is.
Goede rijcoaches
Zoals elke cursist zijn eigen manier van leren heeft, zo heeft ook elke rijcoach zijn eigen manier van lesgeven. Welke rijcoach wij ook voor je vinden, je kan altijd rekenen op vakmanschap. Onze rijcoaches blijven zich namelijk constant ontwikkelen door cursussen te volgen. Mocht je echter twijfelen over de rijcoach dan kun je altijd nog een proefles doen bij een andere rijcoach. Wel zo fijn!
De test
De test is super simpel. Het kost je nog geen 3 minuten. Met 16 simpele vragen ontdek je je leerstijl. Je moet natuurlijk wel eerlijk antwoord geven en probeer zo min mogelijk neutrale antwoorden te geven.

Ontdek de voordelen van de leerling App

Previous
Next
PlanGo
Al onze rijcoaches gebruiken de complete rijschoolsoftware PlanGo. Deze software heeft vele handige functies. zo kun je bijvoorbeeld je voortgang checken, lesmateriaal inzien en je betalingen bekijken!
Met lesmateriaal
Veel leerlingen vinden het prettig om goed voorbereid in de auto te stappen. Wanneer jouw rijcoach aangeeft welke onderdelen je de volgende rijles gaat behandeling dan kun je in PlanGo je door middel van het lesmateriaal alvast goed voorbereiden. Daarnaast kan jouw rijcoach ook nog opmerkingen noteren die je van te voren nog even kan bekijken. Wel zo informatief!
Digitale Leskaart
Het is fijn om te zien waar je bent in de opleiding. Met PlanGo kun je altijd je voortgang inzien en opmerkingen van de rijcoach lezen. Zo blijft je leergang overzichtelijk. Daarnaast is het mogelijk om een extra account te activeren zodat anderen kunnen zien hoe jij presteert.
Reminder rijlessen
Je vergeet nooit een rijles want alle ingeplande lessen staan overzichtelijk in de app. Mocht je dat een keer vergeten? geen probleem, je krijgt voor je rijles ook nog een herinnering om te voorkomen dat je een rijles mist.
Hulp bij het behalen van je Theoriecertificaat

Het tijdig behalen van je Theoriecertificaat is nog nooit zo belangrijk geweest! Door de lange wachttijden bij het CBR lopen veel leerlingen vertraging op. Er kan namelijk pas een tussentijdse toets of een praktijkexamen doen als het theorie certificaat op zak is. Vakrijscholen helpt je om snel je theorie certificaat te halen. Zo hebben wij alvast theorie-examens klaar staan zodat wij direct een examendatum voor je hebben terwijl de wachttijden op sommige locaties oplopen tot 10 weken. Om te zorgen dat je vervolgens goed voorbereid aan het theorie-examen begint bieden we daarnaast voordelig iTheorie aan. Lees meer