Haal je theoriecertificaat!​

Het tijdig behalen van je Theoriecertificaat is nog nooit zo belangrijk geweest! Door de lange wachttijden bij het CBR lopen veel leerlingen vertraging op. Daarom is het raadzaam om alvast het theoriecertificaat te halen. Je kan al theorie-examen doen vanaf 16 jaar. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Stap in de auto met je theorie examen op zak

praktijkinstructies
uitgelegd in 3D

onmisbare
kennis

zelfverzekerd instappen

vaak minder lessen nodig

Gratis herhaling van de cursus

Leer voordelig voor het theorie-examen​

Hoewel er meerdere manieren zijn om te leren voor het theorie-examen is een online cursus het populairst. Omdat het halen van je rijbewijs al kostbaar genoeg is hebben we bij Vakrijscholen een mooi cadeau voor je. Schaf iTheorie aan via Vakrijscholen en krijg €20,00 korting! Betaal geen €69,00 maar €49,00 voor dit complete digitale pakket om optimaal voorbereid aan je theorie examen te verschijnen.

iTheorie

Theorieles voor het theorie-examen was nog nooit zo leuk en leerzaam. iTheorie is een complete theorie opleiding en bestaat uit een compleet digitaal theorieboek, maar liefst 50 theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles. Vakrijscholen kan je helpen met het inplannen van het examen via onze CBR inschrijving. Zo kan je onafhankelijk van een rijschool toch alvast aan de slag met het behalen van je theorie certificaat. Klik hier om naar onze theorie pagina te gaan en schaf dit totaalpakket met een mooie korting aan.

Theoriecertificaat
De wachttijden voor het theorie-examen lopen op. Vakrijscholen kan je helpen met het inplannen van het examen. Zo kan je alvast aan de slag met het behalen van je theoriecertificaat voordat je een rijcoach hebt. Wel zo slim want dat maakt het plannen van de rijopleiding gemakkelijker en stap je met zelfvertrouwen de auto in.  Ook helpen wij jou aan voordelig lesmateriaal. Klik hier om naar onze theorie pagina te gaan en schaf dit iTheorie totaalpakket met een mooie korting aan.