Sluit je aan bij Vakrijscholen

Samen staan we sterk! Van beginner tot ervaren rijinstructeurs. Wij bieden passende maatwerk oplossingen voor kleine tot middelgrote rijscholen die zich willen onderscheiden op kwaliteit!

Wij kunnen ondersteunen met:

administratie

marketing

050 - Targeting audienceCreated with Sketch.

passend klantenbestand

omzetgroei

digitalisering

Onze services

Wij brengen vraag en aanbod eenvoudig bij elkaar

Maak gebruik van ons matching platform om eenvoudig je klantenbestand aan te vullen op de momenten dat het jou uitkomt. Wij zoeken en plaatsen cursisten bij je. Heb je een geïnteresseerde cursist die net te ver weg woont of die echt niet wil wachten totdat je plek hebt? Meld deze bij ons aan en als wij hem matchen met een rijcoach ontvang je hiervoor een vergoeding.

Lees hier verder

Matching platform
Klantenbestand

Als ondernemer wil graag genoeg klanten, maar waar haal je deze direct vandaan als je gaten in de agenda ziet ontstaan? Marketing als zelfstandige ondernemer is vaak een dure aangelegenheid als je de kennis niet bezit. Stap in het collectief met Vakrijscholen.

Jouw voorkeuren

Werk je het liefst met leerlingen die aansluiten op jouw manier van les geven? Ben je gespecialiseerd in omgang met faalangst? Of wil je gewoon dat al je klanten lekker dicht bij elkaar wonen? Met onze uniek platform koppelen wij jou met geschikte leerlingen. 

Verkoop

Merk je dat je wachtlijst aan potentiële cursisten flink oploopt en ze ze naar andere scholen ziet kiezen Breng de cursisten die je niet kan plaatsen en bedienen onder in het matching platform en ontvang een vergoeding voor iedere geplaatste cursist.

Inkoop

Als ondernemer wil graag genoeg klanten, maar waar haal je deze direct vandaan als je gaten in de agenda ziet ontstaan? Zet vakrijscholen aan het werk voor jou gevulde agenda. Wij zorgen ervoor dat je eenvoudig je agenda kan blijven aanvullen.

Back office – Minder administratie

Minder administratie

Laat je administratieve rompslomp door Vakrijscholen over nemen. Het in de avond of in het weekenden de administratie doen is zo verleden tijd. Wij nemen de administratie van je over. Van het eerste klant contact tot aan de laatste factuur. Zou hou jij meer tijd over voor andere zaken.

Digitaliseren

Vind je het lastig om los te komen van je papieren leskaart? Wij digitaliseren je rijschool met behulp van eenvoudige software. Je agenda is altijd up-to-date en krijgt en stuurt automatisch reminders. Iets vergeten wordt zo bijna uitgesloten  communiceert nog sneller met je leerlingen. 

Examens inplannen

iedere rijschoolhouder weet hoe tijdrovend het is om examens aan te melden bij het CBR en de 3 agendas die je nodig zijn om tot een definitieve datum te komen. Wij nemen deze klus van je over. Geef aan wanneer een leerling een tussentijdse toets of examen moet doen en wij plannen deze samen met de leerling in en zetten hem in je digitale agenda

Matching platform

Als ondernemer wil graag genoeg klanten, maar waar haal je deze direct vandaan als je gaten in de agenda ziet ontstaan? Je krijgt met het Backoffice pakket automatisch toegang tot het matching platform. Ontvang je cursisten uit jou regio met jouw voorkeuren en verkoop jouw leads die je niet kan plaatsen aan Vakrijscholen.

Hogere omzet

Jij verdient meer! Als zelfstandige is het vaak een concurrentiestrijd die lager en lager lijkt te worden. Stop met concurreren op prijs. Als je je vak goed verstaat dan kan je bij Vakrijscholen.nl marktconforme lesgelden vragen die gelden bij de grote rijscholen bij jou in de regio.

Full Option – Je eigen rijschool

Ondernemen met resultaat
Altijd al de stap naar zelfstandigheid willen nemen? Begin veilig je eigen rijschool onder de paraplu van Vakrijscholen.nl zonder wurgcontracten of loze beloftes. Wij helpen je bij alle facetten van het ondernemen. Van het inschrijven bij de KvK tot het vinden van de eerste leerlingen. En het mooie is, je betaald alleen voor datgene wat jij wilt!
Digitaliseren

De eerste groep mensen die in een digitaal tijdperk zijn opgegroeid worden nu volwassen. Laat deze groep mensen nu net 90% van jou doelgroep zijn. Het gebruiken van software in je rijschool is dus niet alleen ontzettend handig voor de communicatie met je leerlingen, het neemt je ook erg veel werk uit handen.

 

Minder administratie

Laat uw administratieve rompslomp aan ons over. In de avond of in het weekend de administratie doen is verleden tijd. Wij nemen de administratie van je over. Van het eerste klantencontact tot aan de laatste factuur.

Je eigen website

Binnen de branche is het niet vanzelfsprekend dat je een mooie website met juiste uitstraling hebt. Terwijl de doelgroep ontzettend online georiënteerd is. Zorg dat je visitekaartje direct scoort en wij helpen je eigen site, hosting en email via Vakrijscholen.

Marketing

Vakrijscholen voert regionale marketingcampagnes en activiteiten. Zo vergroten we onze zichtbaarheid naar de consument en helpen wij jou als rijschool  hieruit meer klanten te krijgen. Samen staan we sterk en vormen we een groter collectief binnen de markt. 

Gezonde uurprijs

Jij verdient meer, ook als startende ondernemer. Als zelfstandige is het vaak een concurrentiestrijd die lager en lager lijkt te worden. Stop met concurreren op prijs. Als je je vak goed verstaat  kan je bij Vakrijscholen.nl marktconforme lesgelden vragen.