Over Vakrijscholen

Hoe Vakrijscholen is ontstaan

Vakrijscholen is ontstaan vanuit de overtuiging dat jij, de leerling centraal moet staan. Dit is in je favoriete webwinkel de normaalste zaak van de wereld, maar in rijschool branche lijkt de tijd stil te hebben gestaan. Hier willen wij verandering in brengen! 

Leren autorijden is leuk, maar kan ook frustrerend zijn wanneer het niet klikt met de rijschool of de manier van lesgeven niet bij je past. Helaas komt men daar te laat achter en stap dan maar eens over. Er lijkt vaak een taboe op te rusten om te mogen aangeven dat je deze rijschool niet als prettig ervaart. Als je online iets besteld en het past niet of de kleur is niet naar je wens, dan stuur je het toch ook terug zonder je hier schuldig over te hoeven voelen?

Uit onderzoek is gebleken dat het vinden van een goede rijschool lastig is. Vergelijken op slagings-percentage en prijs gaat nog wel, hoewel dat ook niet altijd even gemakkelijk is. Wij zijn ervoor diegenen die een goede rijcoach zoeken maar niet de urenlang willen zoeken op internet en vervolgens meerdere (betaalde) proeflessen willen doen. En als de geschikte rijinstructeur eenmaal gevonden is, wie controleert er dan nog de instructie pas, de verzekering, de inschrijving bij het CBR enz?

Vakrijscholen maakt hier het verschil!

Hoe Vakrijscholen is ontstaan

Vakrijscholen.nl is ontstaan vanuit de overtuiging dat jij, de Leerling centraal moet staan. Bij het vinden van een goede rijinstructeur blijft het antwoord op de belangrijkste vraag vaak onbeantwoord:op welke manier wil jij rijles krijgen en wat vind jij belangrijk? Wij vinden beste rijinstructeur bij jou in de regio met een manier van lesgeven die aansluit bij jouw leerstijl.

Uit onderzoek is gebleken dat het vinden van een goede rijschool lastig is. Vergelijken op slagingspercentage en prijs gaat nog wel, hoewel dat ook niet altijd even gemakkelijk is. Wij zijn ervoor diegenen die een goede rijinstructeur zoeken maar niet de urenlang willen zoeken op internet en vervolgens meerdere (betaalde) proeflessen willen doen. En als de geschikte rijinstructeur eenmaal gevonden is, wie controleert er dan nog de instructie pas, de verzekering, de inschrijving bij het CBR enz?

Leren autorijden is leuk. Maar kan ook frustrerend zijn wanneer het niet klikt met de rijinstructeur of de manier van lesgeven niet bij je past. Helaas komt men daar te laat achter, stap dan maar eens over.

Over ons

Dit jonge bedrijf is begonnen door Peter en Wouter met de missie om voor jou een rijopleiding te vinden nog voordat je een meter hebt gereden.

Na veel jaren als rijinstructeur kan Wouter het beamen, alle leerlingen zijn anders. Sommige willen echt goed leren autorijden, anderen willen gewoon een rijbewijs. Ook in de manier van leren zit veel verschil. De een wilt alles uitgelegd krijgen, de ander wilt gewoon rijden en leert al doende.

Wat zou het fijn zijn als jouw rijinstructeur weet hoe jij graag les krijgt en zich daarop kan aanpassen. Dan loop je als leerling niet meer het risico dat je te veel lessen nodig hebt of halverwege wilt overstappen. Met dit idee zijn Peter en Wouter aan de slag gegaan. Vakrijscholen.nl is het antwoord.

Hoe werkt het?

Het werkt heel simpel. Jij doet de test en aan de hand van de test maken wij een profielschets. Op basis van de leerstijl, beschikbaarheid en locatie gaan wij voor jou op zoek naar een rijcoach die bij jou past. Als wij een geschikte rijcoach gevonden hebben bespreken wij dat met jou en kan de proefperiode ingaan. Mocht je tijdens de proefperiode niet tevreden zijn dan zoeken wij gewoon verder. Bevalt de rijcoach, dan kan je de rijopleiding vervolgen.